Nőgyógyászati daganatsebészet

Talán ez az a terület, amire a legtöbb időt és energiát szántam az elmúlt 15 évben. Mindig a ország legforgalmasabb centrumában dolgoztam és nemzetközileg elismert világhírű szakemberektől tanulhattam mind itthon, mind külföldön. Igyekeztem a legmodernebb műtéti eljárásokat megtanulni és nagy számban elvégezni. Hetente több nőgyógyászati rosszindulatú daganatot operálok, sokszor barátaimmal/kollegáimmal, akikkel összeszokott csapatot alkotunk. A méhnyakrákot operálom nyitva és hastükrötéssel (laparoszkópia) is, végzek idegmegtartó és méhmegtartó műtéteket. A méhtestrákokat leginkább hastükrözéssel operálom jelenleg. A petefészkek műtéti ellátása során a daganat elleni küzdelemben nem okoz nehézséget, ha belet, húgyhólyagot, rekeszt, lépet, nyirokcsomókat kell operálni, megtanultam mindazokat a technikákat, amelyekkel az akár előrehaladott stádiumban levő daganatot is el lehet sikerrel távolítani. Jelenleg emlőrákot csak külföldön operálok, Magyarországon nem.

TÁJÉKOZTATÁS DIAGNOSZTIZÁLT DAGANATOS BETEGEKNEK

Amennyiben Önnek biztos, már diagnosztizált rosszindulatú nőgyógyászati daganata van, esetét előre vesszük, hívja közvetlenül az Országos Onkológiai Intézetet a +3612248601 telefonszámon munkanapokon 8 órától 15 óráig.

Az Országos Onkológiai Intézeti bejelentkezésnél adja meg a diagnózist, mely a következők lehetnek: petefészekből kiinduló daganat, méhnyakrák, méhtestrák vagy a szeméremtest daganata.

Bejelentkezéskor mondani kell, hogy Dr. Novák Zoltán osztályvezető főorvoshoz jelentkezik be!